Warner Bros. ar putea adopta aceeasi strategie ca si cei de la Electronic Arts si THQ cand vine vorba de vanzarea jocurilor folosite. Potrivit Joystiq, cand Mortal Combat va ajunge pe 9 aprilie pe rafturile magazinelor, box-ul sau va contine un token “online pass”, care va trebui utilizat pentru a putea juca online. Compania planuieste sa aplice aceeasi metoda si pentru jocurile F.E.A.R. 3 si Batman: Arkham City. Cel din urma nu va beneficia de suport multiplayer, prin urmare token-ul va oferi acces catre alt tip de continut.

Conform surselor celor de la Joystiq, informatia provine dintr-un email trimis de Warner Bros catre retaileri. Potrivit companiei, Mortal Combat, care va fi disponibil pe PS3 si Xbox 360 va include un cod de inregistrare care va putea fi folosit o singura data, si care le va oferi jucatorilor acces la toate modurile online din joc. Gamerii care nu vor avea un cod vor beneficia de un free-trial de doua zile, urmand ca apoi sa poata cumpara modulele online pentru 800 MS de pe Xboz LIVE Marketplace si 9.99 dolari de pe PlayStation Network.

Ce inseamna asta de fapt? Pe scurt, daca dumneavoastra va cumparati jocul si il jucati online, atunci cand il ve-ti vinde, persoana care il va cumpara nu va putea sa se joace pe internet ci va trebui sa cumpere un online pass. Destul de nasol, nu? Oricum, nu stiu cati veti dori sa vindeti dupa aceea acest joc, este totusi un classic care nu trebuie sa lipseasca din colectia oricarui pasionat de gaming.

sursa: http://www.life4gadgets.com

Fighting game Mortal Kombat will force those who buy a second hand copy of the game to pay to play it online, according to a new report.

New copies of the game come with an online pass token that must be redeemed to play online, Joystiq claims.

Otherwise, you’ll need to fork out 800 Microsoft Points or $10 to play Mortal Kombat online.

Pre-owned purchasers get a free two-day trial of the online play.

Online pass for Mortal Kombat – if true – suggests future Warner Bros. Interactive Entertainment games, such as Batman Arkham City and F.E.A.R.3., will follow suit.

Joystiq’s source claims Warner has tried to keep its online pass scheme for Mortal Kombat quiet – and the game’s packaging will fail to reference it.

sursa :http://www.eurogamer.net